About Vintrado

Vintrado heeft als doel kopers en verkopers op een efficiënte en transparante online marktplaats samen te brengen. 

De waardeketen van wijn is klassiek, stoffig en verouderd. Er zijn weinig producten met een distributie die zo vastgeroest is als die van wijn. Hier wil Vintrado een eind aan maken. Waarom zou je als consument wijn moeten kopen waarbij zowel importeurs, distributeurs als retailers een stuk van de taart hebben genomen? Waarom kan dit niet rechtstreeks bij een importeur of zelfs bij de producent? En waarom zou je mooie wijnen kopen op een veiling om bovenop de hamerprijs nog eens 20 tot 25% ‘buyer’s premium’ te moeten betalen? Allemaal vragen waar het Vintrado team als wijn enthousiastelingen mee kampte en wat heeft geleid tot het inrichten van een platform om dit alles efficiënter, transparanter en vooral eerlijker te maken.

Het Vintrado platform stelt iedereen met een adequate wijnopslag en toegang tot het internet in staat om zijn of haar wijnen te verkopen. Wij zorgen ervoor dat de verkopers worden gecontroleerd en dat de transacties veilig en snel worden afgehandeld, zodat u binnen een paar werkdagen van uw aangekochte wijnen kunt genieten.

Voor meer informatie kunt u onze Frequently Asked Questions. Mocht er iets onduidelijk blijven, aarzel dan niet om contact op te nemen met de Vintrado klantendienst.

Wilt u of uw organisatie zelf verkopen op Vintrado, click here.

About Thijs

Vintrado is in 2021 opgericht door Thijs van Vugt.

Thijs kwam voor het eerst met wijn in aanraking tijdens zijn studie International Hospitality Management aan de ‘Ecole hotelière de Lausanne’. De wekelijkse wijnlessen wekte dusdanig zijn interesse dat hij na het afronden van zijn Bachelor een Master opleiding gespecialiseerd in wijn startte. Deze Master of Science van het O.I.V. neemt de studenten gedurende 12 maanden mee naar 27 landen. In de verschillende wijnregio’s worden de lessen gegeven en worden talloze wijnboeren bezocht. Op deze manier heeft Thijs zijn wijnkennis en brede referentiekader opgebouwd.

Na het behalen van zijn diploma heeft Thijs tien jaar ervaring opgedaan als wijninkoper bij Grapedistrict B.V. waarna hij heeft besloten zich vol enthousiasme en passie te storten op Vintrado.

Thijs houdt van alle soorten wijn maar heeft een voorliefde voor Duitse Riesling, oude Rioja en natuurwijnen.

Contact


Vintrado BV

Huizerweg 36-A
1261 AX Blaricum

info@vintrado.com
+31 85 065 97 09 

Kamer van Koophandel: 82426414